Het onvoorstelbare kan gebeuren: gaat Ryan Gosling de grote filmprijzen winnen?

Het onvoorstelbare kan gebeuren: gaat Ryan Gosling de grote filmprijzen winnen?

Ryan Gosling maakt indruk met zijn rollen, dit jaar is dat met Ken uit 'Barbie'

Ryan Gosling heeft het als acteur gemaakt in Hollywood. Zo zijn zijn films La La Land, Drive, Half Nelson, The Notebook en Barbie goed ontvangen. Barbie breekt zelfs records.

Ryan Gosling is twee keer eerder genomineerd geweest voor een Oscar. Misschien komt er een derde keer bij en wint hij eindelijk een Oscar. Warner Bros. heeft namelijk aan de Oscar-academie gevraagd om het liedje I'm Just Ken uit Barbie te overwegen.

Liedje is legendarisch
Bij de onderstaande tweet op X (Twitter) van Film Updates weten fans al wie er gaat winnen. Zo zegt een mannelijke fan: "I'm just Ken is legendarisch." Een ander schrijft: "I'm just Ken heeft al gewonnen."

Daarnaast heeft Ryan ook een nominatie voor de Gotham Awards binnen voor zijn rol als Ken in Barbie. Ook Rachel McAdams is genomineerd met Are You There God? It's Me, Margaret en Jamie Foxx met They Cloned Tyrone.

Nog meer awards
Op de Gotham Awards zal Bradley Cooper een icon award krijgen voor Maestro, net als Ben Affleck voor Air en Colman Domingo voor Rustin. De uitreiking van de Gotham Awards staat gepland voor eind november.



NieuwsFilm

meest populair