Losgeslagen Yolanthe Cabau met gewaagde Halloween-kostuumkeuze

Losgeslagen Yolanthe Cabau met gewaagde Halloween-kostuumkeuze

De Nederlandse actrice Yolanthe Cabau zette met Halloween de bloemetjes buiten.

Wie zegt dat Yolanthe Cabau geen feestje kan vieren, heeft het overduidelijk fout. Afgelopen weekend heeft ze namelijk flink de bloemetjes buiten gezet in een spetterend Halloween-kostuum.

Op Instagram heeft Yolanthe een flinke reeks foto's gedeeld van haar avondje weg met een aantal vriendinnen die even zo gewaagd gekleed gingen van Yo zelf. Haar 1,3 miljoen volgers hebben waarschijnlijk flink heen en weer zitten swipen tussen de vele foto's.

Nanny
Recent deelde Yolanthe nog opvallende beelden uit haar nieuwste film op Instagram. In Secrets of A Celebrity Nanny speelt ze namelijk de zangeres Justice Grayce alias JGray. De film gaat over een nanny die haar leven niet meer zo zeker is.

Verder zien we nog geen nieuwe plannen op de IMDb en is ze waarschijnlijk zoekende naar nieuwe rollen in Amerikaanse producties. Mocht dat allemaal niet zo goed gaan, dan liggen de rollen vast in Nederland voor het oprapen. Overigens kun je haar stem op dit moment horen in de bioscoopfilm De Gebroeders Schimm.

Halloween
Op de Insta van Yolanthe zien we haar nu samen met een groep vriendinnen die ergens in de States aan het feesten waren, vermoedelijk in Halloweenie in Hollywood. Ze zien er allemaal erg gewaagd uit. Check de foto's maar via onderstaande links.


De foto's van de 38-jarige Yolanthe zien? Check deze dan op haar Instagram-pagina, ook hier.

Bekijk de afbeeldingMeer Yolanthe
Drie keer Yolanthe Cabau: om je vingers bij af te likken


NieuwsFilm

meest populair