Drie keer Yolanthe Cabau: om je vingers bij af te likken

Drie keer Yolanthe Cabau: om je vingers bij af te likken

Yolanthe Cabau onder de plambomen, in een ochtendjurkje en "gewoon" op straat.

Door de jaren heen verscheen Yolanthe Cabau tientallen keren in het Celebritynieuws van FilmTotaal. Vaak ging het om haar zomerse foto's waarmee ze nieuwe volgers aan het verzamelen is.

Hieronder een greep uit die artikelen. Yolanthe staat nu op een prima 1,3 miljoen volgers en regelmatig prijst ze haar goede doelen aan, haar eigen sportshop en nog veel meer.

Palmbomen
In 2020 verscheen van Yolanthe een foto in badmode en ze schreef er slechts "Vind me onder de palmbomen" bij. De foto kreeg heel wat likes, maar liefst 75K. Je vindt de foto via ons eerdere artikel Yolanthe Cabau toont een inkijk.

Over straat
Begin januari 2021 plaatste Yolanthe een reeks foto's dat ze over straat loopt. We zien haar in een erg zomers geheel en ze pakte bijna honderdduizend vind-ik-leuks. Veel hoefde ze er ook niet bij te schrijven. De foto's zeggen ruim voldoende, bekijk ze via het artikel Yolanthe Cabau gaat gewoon lekker over straat.

Ochtendjurkje
In april 2021 verraste Yolanthe ons in een ochtendjurkje, zittend op het keukenblad. "Alles is mogelijk met een glimlach en een beetje roze," waren de woorden die de foto begeleiden. De foto vind je via dit artikel: Yolanthe Cabau in ochtendjurkje.

Wil je meer foto's van Yolanthe zien, surf dan naar haar Instagram-pagina. Hieronder zie je een van haar recente posts.



NieuwsFilm

meest populair