Channing Tatum vindt zijn nieuwe vrouw: nieuw Hollywood-koppel geboren

Channing Tatum vindt zijn nieuwe vrouw: nieuw Hollywood-koppel geboren

Acteurs Channing Tatum en Zoë Kravitz zijn een populair en verloofd koppel in Hollywood.

Channing Tatum en Zoë Kravitz zijn het nieuwe, populaire koppel in Hollywood. Ze zijn alweer twee jaar samen en naar verluidt zijn ze verloofd. Wanneer de bruiloft zal zijn, is nog niet bekendgemaakt.

Het verloofde stel leerde elkaar kennen door Zoë's filmproject in 2021, getiteld Pussy Island. De 34-jarige actrice uit The Batman schreef en regisseerde de film zelf. Het klikte zo goed tussen hen, dat zij bij elkaar zijn gebleven.

Beiden eerder getrouwd
De 43-jarige acteur uit The Lost City was eerder getrouwd met Jenna Dewan, zijn collega uit de musical Step Up. Ze hebben een dochter samen. Ook Zoë is gescheiden, en wel van acteur Karl Glusman uit Greyhound.

Zoë is de dochter van zanger Lenny Kravitz en actrice Lisa Bonet. Ook is zij de stiefdochter van Jason Momoa. Zoë vertelde al eerder hier in het interview met GQ dat haar samenwerking met Channing erg fijn verliep.

Meer werk aan films
Meer over de verloving en foto's van het stel staan hier in het artikel van People. In de onderstaande YouTube-video van GQ vertelt Zoë meer. Zo sprak zij de stem in van Mary Jane in Spider-Man Into the Spider Verse.



NieuwsFilm

meest populair