Sarah Michelle Gellar prijst de strijdlust van ernstig zieke Shannen Doherty

Sarah Michelle Gellar prijst de strijdlust van ernstig zieke Shannen Doherty

Shannen Doherty, bekend van 90's series en films, heeft sinds 2015 borstkanker en nu stage 4 kanker.

De 52-jarige Shannen Doherty is een bekende jaren 90-ster met series als Beverly Hills 90210 en Charmed. Ze is ook te zien in films als Fortress: Sniper's Eye, Growing the Big One en Another Day.

Vanaf 2015 gaat het echter niet goed met haar. Ze heeft borstkanker. Na een jarenlange strijd blijkt zij vanaf 2020 zelfs stage 4 kanker te hebben, een zeer ernstige en hardnekkige vorm. Zelf verschijnt zij niet vaak meer in het openbaar. Daar is zij te ziek voor.

Soms fit genoeg
Gelukkig was zij fit genoeg om aanwezig te zijn bij een speciale dag, getiteld '90s con', alwaar zij een staande ovatie kreeg van het publiek en collega's. Ze was zichtbaar ontroerd, te zien aan de onderstaande YouTube-video van Extratv.

Daarnaast heeft zij collega's die af en toe vertellen hoe het met Shannen gaat. Van de week zei Sarah Michelle Gellar desgevraagd: "Als ze het hebben over een krijger, dan is Shannen een krijger."

Bekend sinds jaren 90
De 46-jarige ster raakte in de jaren 90 bekend met de serie Buffy the Vampire Slayer. Ook is zij te zien in films als The Grudge en Cruel Intentions. Ze vervolgde hier in het interview met Acces Hollywood over haar goede vriendin: "Shannen leeft elke dag haar leven en ze vecht."



NieuwsFilm

meest populair