Deze vergeten en meeslepende thriller op Netflix wordt sterk bekeken

Deze vergeten en meeslepende thriller op Netflix wordt sterk bekeken

De film Widows uit 2018 met Liam Neeson en Viola Davies staat nu in de Netflix Top 10.

De Netflix Top 10 is weer een thriller rijker. Dit keer heeft de streamingdienst met Widows een bekendere titel uit 2018 online gezet, en deze komt binnen op plaats vijf. De grote vraag is of veel mensen de film nog echt zullen herinneren.

Widows komt van regisseur Steve McQueen (12 Years a Slave, Shame) en Netflix omschrijft de thriller met woorden als "ontroerend" en "meeslepend". Je ziet rollen van onder meer Viola Davies, Liam Neeson, Michelle Rodriquez en Elizabeth Debicki.

Sterk ontvangen
Ondanks een bescheiden box office-opbrengst werd de film wel erg sterk ontvangen met 91 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. De IMDb noteert een prima 6,8/10. FilmTotaal-recensent Thierry Verhoeven zag de film en kwam tot 3,5 ster.

"Hoewel de drie hoofdpersonages allemaal een volwaardige ontwikkeling krijgen, is het ietwat spijtig dat de film ze niet nog meer ruimte geeft. De smakelijke interactie van het drietal moet namelijk regelmatig wijken voor vuil gespeeld politiek spel in het hedendaagse Chicago, inclusief raciale spanningen," schreef Thierry in zijn recensie.

Nu op Netflix
Wil je Widows graag zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Vier vrouwen hebben allemaal hun criminele man verloren en moeten een roofoverval plegen vanwege de hoge schuld die ze hebben geërfd.

NieuwsFilm

meest populair