Vriendelijke status van Keanu Reeves vernield: Woedend op 'fan' in winkelcentrum

Vriendelijke status van Keanu Reeves vernield: Woedend op 'fan' in winkelcentrum

Keanu Reeves wordt in zijn vrije tijd achtervolgd door opdringerige 'fans', terwijl hij rust wil.

Keanu Reeves heeft de naam altijd en voor iedereen begrip te hebben. Zo praat hij geduldig met een kind op het vliegveld. En zo staat hij beleefd interviewers te woord.

Maar nu circuleert een filmpje op social media dat een heel ander beeld geeft van de ster uit The Matrix en John Wick. In die video, die ook hieronder op Instagram bij Talent Agency Guide te zien valt, is er haast een opstootje in een winkelcentrum.

Vriendelijke status vernielt
Keanu Reeves wordt achtervolgd door fans, terwijl hij kennelijk zonder bodyguards boodschappen doet. Hij wandelt daar in zijn vrije tijd en zijn vriendelijke status gaat aan diggelen, terwijl hij probeert weg te lopen en uitlegt: "Ik heb tijd nodig voor mezelf."

Daarop zegt degene, die een handtekening wil, sussend: "Ik snap je punt", waarop Keanu Reeves brult: "Nee man, je ziet mijn f**king punt niet". Toch zet hij zijn handtekening op de poster en loopt daarna woest weg.

Vervelende jacht op handtekeningen
Die 'fan' is waarschijnlijk een zogeheten handtekeningjager. Die mensen hebben er een baan van gemaakt om handtekeningen van beroemdheden te verzamelen. Die foto's verkopen zij grof door voor veel geld. En het is tekenend voor de 59-jarige ster om toch begrip te hebben voor een ander, ook al kookt hij van woede.



NieuwsFilm

meest populair