Heeft 'Baywatch'-legende Pamela Anderson nu ook haar gezicht laten misvormen?

Heeft 'Baywatch'-legende Pamela Anderson nu ook haar gezicht laten misvormen?

Fans van het 'Playboy'-model vragen zich af of zij niet ook onder het mes is gegaan.

Het komt wel vaker voor dat actrices gaan voor plastische chirurgie, botox of andere soortgelijke ingrepen. Pamela Anderson kwam recentelijk weer met nieuwe kiekjes op Instagram maar ondanks het feit dat ze er nog goed uitziet, vragen sommigen zich af of zij niet onder het mes is gegaan.

Anderson, vandaag de dag 56 jaar oud, werd wereldberoemd dankzij haar rol in Baywatch. Maar liefst 11 seizoenen was zij te zien als de geliefde C.J. Parker. Door de rol werd zij ook een sekssymbool.

Playboy
Het bleef echter niet alleen bij acteren. Anderson kreeg ook meer dan genoeg te doen als model en vanwege haar status werd ze ook gevraagd door Playboy. In 1989 stond ze voor de eerste keer op de voorkant van het beroemde blad en die samenwerking duurde nog jaren voort.

Aangezien Anderson veel was te zien in Playboy besloot ze meerdere malen haar borsten te laten vergroten. Haar fans vragen zich nu af of ze niet ook wat aan haar gezicht heeft laten doen, nu ze er anders uitziet dan voorheen.

Foto's
Op Instagram kwam Anderson namelijk met twee foto's, die hieronder te zien zijn. Hoewel ze wordt bedolven onder de complimenten, zorgen de plaatjes bij sommige mensen voor gefronste wenkbrauwen, die vinden dat ze een hele nieuwe 'look' heeft.



Jaren geleden sprak ze alover plastische chirurgie: "Ik ben niet tegen plastische chirurgie. Ik heb dingen laten doen maar ik heb niet meer nodig. Misschien ga ik nog voor 'fillers' maar ik ben bang om onder het mes te gaan".

Zie hier hoe Anderson er door de jaren heen anders is uit komen te zien.

NieuwsFilm

meest populair