4 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

4 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

Kijktips voor de liefhebber: deze spannende films kijk je op streaming.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag vier thrillers voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

The Snowman (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tomas Alfredson | Cast: Michael Fassbender, Rebecca Ferguson, Charlotte Gainsbourg, e.a. | Te zien op: Prime Video
De alcoholische rechercheur Harry Hole heeft een zooitje van zijn privéleven gemaakt, maar blijft een van de beste mensen binnen de politie. Hij onderneemt een tocht door het besneeuwde landschap van Noorwegen op zoek naar een seriemoordenaar die zijn slachtoffers zwaar verminkt en als sneeuwpoppen achterlaat. Samen met een oplettende collega probeert Hole hem te vinden voordat er nieuwe slachtoffers vallen.



Don't Worry Darling (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Olivia Wilde | Cast: Florence Pugh, Harry Styles, Chris Pine, e.a. | Te zien op: HBO Max
Alice woont met haar man Jack in het modelstadje Victory, waar alle mannen werken aan een geheimzinnig project in de woestijn en alle vrouwen zich gedragen als keurige huisvrouwen. Alice begint zich echter langzaam te realiseren dat het leven daar vooral schone schijn is en er iets niet klopt. Met gevaar voor eigen leven probeert ze de waarheid te achterhalen.



Antlers (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Scott Cooper | Cast: Keri Russell, Jeremy T. Thomas, Jesse Plemons, e.a. | Te zien op: Disney+
Julia, een lerares uit een klein stadje die worstelt met haar verleden, merkt dat er iets niet klopt met Lucas, een van haar leerlingen. Hij is stil, ziet er onverzorgd uit en maakt vreemde tekeningen. Bezorgd probeert Julia samen met haar broer Paul, de sheriff, meer te weten te komen over het gezinsleven van Lucas. Zo stuiten de twee op een gevaarlijk geheim en een eeuwenoud kwaad.



Overlord (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Julius Avery | Cast: Jovan Adepo, Mathilde Ollivier, Wyatt Russell, e.a. | Te zien op: SkyShowtime
Enkele uren voordat D-Day losbarst, worden twee Amerikaanse paratroepen boven het door de nazi's bezette Normandië neergeschoten. Daar ontdekken ze in een mysterieus laboratorium onder een kerk dat de nazi's bijzondere experimenten hebben uitgevoerd. De soldaten komen oog in oog te staan met vijanden die over bovennatuurlijke krachten beschikken.



NieuwsFilm

meest populair