Dochter Eve Hewson van Bono van U2 stapt uit zijn schaduw met 'filmrol'

Dochter Eve Hewson van Bono van U2 stapt uit zijn schaduw met 'filmrol'

Eve Hewson, dochter van Bono, zingt voor het eerst in de film "Flora and Son", maar weigerde hulp van haar vader.

Eve Hewson, de dochter van Bono - de zanger uit de band U2, heeft altijd vermeden om te zingen voor publiek. Ze wilde absoluut niet vergeleken worden met haar beroemde vader.

De 32-jarige actrice is na rolletjes in The Knick, The Luminaries en Bad Sisters nu te zien in de film Flora and Son. In deze musical speelt zij een moeder die gitaar leert spelen voor haar zoon. Met hulp, maar ze weigerde die van haar vader, leerde ze zingen en gitaarspelen voor de filmopnamen.

Dappere zet
Ze zei in een recent interview met Rolling Stone: "Ik besloot dapper te zijn en vertelde aan John Carney, de regisseur en schrijver, dat ik een echt mens kon spelen die probeerde te zingen. Niet een getrainde zangeres of iemand met talent."

En toen kwam het moment dat ze John kon bellen voor de teksten. Ze zei: "Bleek hij geen woord op papier te hebben. Dat moesten we samen schrijven. Maar gelukkig heb ik liedjes leren schrijven van mijn vader. Wij moesten vroeger mee oefenen."

Moeilijk als nepo baby
Een zogeheten 'nepo baby' zijn vindt zij maar moeilijk, omdat ze niet weet of ze wel of niet werk krijgt door haar naam. Meer staat hier in het artikel van Rolling Stone. In de onderstaande YouTube-video van Variety vertelt de cast meer.



NieuwsFilm

meest populair