3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Mean Girls (2004)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mark Waters | Cast: Lindsay Lohan, Rachel McAdams, Amanda Seyfried, e.a. | Kijk direct
Cady Heron gaat voor het eerst naar een normale middelbare school na haar hele leven in Afrika te hebben gewoond. Ze wordt opgenomen in een groepje van populaire meiden, dat onder leiding staat van de gemene Regina George. Cady en Regina komen lijnrecht tegenover elkaar te staan wanneer Cady verliefd wordt op Regina's ex.



Jurassic World (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Colin Trevorrow | Cast: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Ty Simpkins, e.a. | Kijk direct
Zach en Gray gaan op vakantie naar een dinopretpark voor de kust van Costa Rica, waar hun continu gestreste tante Claire manager is. Hun bezoek verandert in een nachtmerrie wanneer de nieuwste attractie - de Indominus rex - ontsnapt en de jacht op de bezoekers opent. Claire probeert samen met de laconieke dinotrainer Owen haar neefjes terug te vinden en de oersterke dino uit te schakelen.



Mi Vida (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Norbert ter Hall | Cast: Loes Luca, Elvira Mínguez, Anniek Pheifer, e.a. | Kijk direct
Lou is een keurige kapster uit Schiedam die zich haar hele leven heeft geschikt naar anderen. Nu besluit ze dat het tijd is om voor zichzelf te kiezen en een van haar langgekoesterde dromen in vervulling te laten gaan. Ze schrijft zich in voor een taalcursus in het Zuid-Spaanse Cádiz. Haar lerares moedigt Lou aan om in Spanje een kapsalon te beginnen, maar dat zien haar kinderen niet zitten.



NieuwsFilm

meest populair