Scarlett Johansson heeft maar weinig aan en laat je steil achterover slaan

Scarlett Johansson heeft maar weinig aan en laat je steil achterover slaan

De Noord-Amerikaanse actrice staat al jaren aan de top: dit is een van haar eerste promo-foto's.

Dit jaar zagen we Scarlett Johansson in de komedie Asteroid City. Met deze en aankomende rollen gaat ze proberen haar imago als Black Widow van haar af te schudden. Veel moeite zal ze niet hoeven te doen. Komende jaren zien vele fans haar nog graag op het witte doek.

De actrice heeft zelf geen Instagram en is ook beperkt in het nieuws. Wel verschijnt ze regelmatig op de rode loper. In haar beginjaren dook ze op met allerlei pikante reportages in de bekende bladen, zoals hier in de Esquire.

Aankomende films
Dit jaar duikt ze nog op in de dramafilm North Star van regisseur Kristin Scott Thomas, als actrice bekend van Fleabag en Darkest Hour. Volgend jaar horen we haar ook in Transformers One, samen met onder andere Chris Hemsworth en Jon Hamm.

Andere films die ze in de planning heeft zijn Bride, Paris Paramount, Tower of Terror en Project Artemis. Ze keert naar verwachting niet meer terug in het Marvel Cinematic Universe, of het zal zijn voor een animatiereeks als What If...?

Vestje
Als we terug in de tijd gaan, dan vinden we heel wat foto's van Scarjo die het bekijken zeker de moeite waard zijn. Op een van die foto's zien we een nog jonge Scarlett, geboren in New York, in een open vestje, zonder iets eronder aan. Het is onduidelijk waarvoor de foto is genomen.


Wil je de nu 38-jarige Scarlett Johansson in het vestje zien? Je vindt de foto nu hier via de website Quora.


NieuwsFilm

meest populair