Scarlett Johansson liet met deze foto's de hele wereld happen naar adem

Scarlett Johansson liet met deze foto's de hele wereld happen naar adem

De foto's van Scarjo in Esquire waren prachtig.

Uiteraard kennen velen actrice Scarlett Johansson door haar rol als Natasha Romanoff / Black Widow in de Avengers-films van Marvel. Maar ze deed al zoveel meer en uiteraard is ze al jaren een van de oogappeltjes uit Hollywood.

De in New York geboren blondine speelde op jonge leeftijd al in Home Alone 3 en daarna dook ze op in films als The Horse Whisperer, An American Rhapsody en uiteraard haar doorbraakfilm Lost in Translation.

Grote films
Daarna ging het echt heel snel met Scarjo. Films als In Good Company en The Island leverden haar rollen op in grotere films als The Prestige van Christopher Nolan en The Other Boleyn Girl van Justin Chadwick.

Scarlett werd uiteindelijk genomineerd voor twee Oscars voor haar rollen in Jojo Rabbit (2019) en Marriage Story (2019). Ondanks de dubbele nominatie werd het beeldje niet gewonnen.

Esquire
Uiteraard heeft Scarlett vele fans. De Instagram-pagina scarlettjohanssonworld heeft 4,1 miljoen volgers en dat komt waarschijnlijk doordat Scarjo zelf geen Insta heeft.

We zien op scarlettjohanssonworld dus heel wat foto's van nu, maar ook uit de oude doos. Zo ook de foto's uit Esquire die de hele wereld in 2005 en 2013 stil wisten te krijgen.


Wil je de nu 38 jarige Scarlett Johansson zien? Je vindt de foto's hier (2013) en hier (2005) op het Instagram-account van scarlettjohanssonworld.

Bekijk de afbeeldingYasmin Karssing in zwembad
Yasmin Karssing en vriendin tonen billen in het zwembad op Insta-foto's

Bekijk de afbeeldingGaby Blaaser zonder broek
Gaby Blaaser vergeet haar broek aan te trekken


NieuwsFilm

meest populair