'Gladiator 2'-hoofdrolspeler Paul Mescal overvallen: "In mijn bezwete ondergoed een knuffel met Nicole Kidman"

'Gladiator 2'-hoofdrolspeler Paul Mescal overvallen: "In mijn bezwete ondergoed een knuffel met Nicole Kidman"

Paul Mescal geneerde zich flink toen Nicole Kidman onverwachts in zijn kleedkamer stond, terwijl hij in zijn onderbroek stond.

Paul Mescal raakt steeds bekender met films als Aftersun en Carmen. Ook zal de 27-jarige ster te zien zijn in het vervolg op de iconische Gladiator.

Hij weet dat een eerste indruk bij het kennismaken met reeds gevestigde collega's extreem belangrijk blijft. Het was alleen jammer dat niemand Nicole Kidman opmerkte, toen hij in Londen op het toneel stond voor de theaterproductie A Streetcar Named Desire.

De verkeerde persoon
Paul vertelde aan Jimmy Kimmel dat hij zich in een gezamenlijke kleedkamer omkleedde, toen Nicole backstage ging. Hij zei: "We dachten dat een toneelmeester op de deur klopte. Dus ik opende de deur en het was Nicole Kidman. En ik sta daar in bezweet ondergoed."

Paul werd overvallen en probeerde zich voorzichtig verder aan te kleden. Hij zei: "Een broek aandoen blijft ongemakkelijk met bukken en zo. Ik praatte gegeneerd even met Nicole en we gaven elkaar voorzichtig een knuffel."

Niet te geloven
Toen ze verdween, keken de mannelijke collega's elkaar aan en zeiden ze aldus Paul: "Wat was dat in godsnaam?" Het betreffende verhaal volgt hieronder in de YouTube-video van Jimmy Kimmel Live.



NieuwsFilm

meest populair