Brad Pitt zet mede-acteurs op scherp: "Kom terug als je klaar bent"

Brad Pitt zet mede-acteurs op scherp: "Kom terug als je klaar bent"

Brad Pitt moest meteen strikt zijn op de filmset, omdat zijn filmkinderen hem niet serieus namen.

In de film The Tree of Life uit 2011 zet Brad Pitt een van zijn beste rollen neer. Hij is een strikte vader die zijn drie kinderen met harde hand opvoedt.

In het echt moest Brad al meteen streng zijn op de filmset. De kinderen die gecast waren, hadden geen acteerervaring en namen hem niet serieus. Brad moest wel optreden om zijn personage eer aan te doen.

Meteen een incident
Hij vertelde aan The Guardian: "We hadden een incident op de eerste dag van filmen. Ik moest hen streng toespreken, maar ze lachten alleen maar. Ik was immers die man uit die films."

Hij zei:" Dus haalde ik de oudste van de filmset af en zei: 'Dit is serieus. Hier zijn we voor. Kom maar terug als je er klaar voor bent.' Daarna was ik ineens niet meer die acteur die ze ergens op een scherm gezien hadden."

Een lang verhaal
Regisseur Terence Malick filmde het verhaal verspreid over meerdere jaren. De bijzondere film kreeg drie Oscar-nominaties en een gouden Palm. Meer staat hier in het artikel van The Guardian. In de onderstaande YouTube-video van 20th Century Studios UK is de trailer te zien.



NieuwsFilm

meest populair