Jennifer Lopez is een en al vrouw als je haar nieuwste foto's ziet

Jennifer Lopez is een en al vrouw als je haar nieuwste foto's ziet

De Amerikaanse celeb prijst een pikant Italiaans merk aan, met maar liefst acht foto's op Insta.

Als Jennifer Lopez niet te zien is in een film, dan staat ze op het toneel te zingen. En als ze dat niet doet, dan wordt er wel over haar geschreven vanwege haar relatie met Ben Affleck. Of je schakelt gewoon even over op haar Insta voor haar nieuwste foto's.

Heel wat mensen doen dat regelmatig, gezien de 252 miljoen volgers die JLo heeft. Haar nieuwste foto's kregen in slechts 6 uur tijd een half miljoen vind-ik-leuks. Geen wonder ook, want ze ziet er weer schitterend uit.

Netflix en meer
Na haar film The Mother op Netflix is het even stil rond de actrice. Toch zal ze binnen enige tijd opnieuw te zien zijn op de streamer. Ze speelt namelijk de hoofdrol in de scifi-avonturenfilm Atlas.

Die film gaat over een somber klinkende toekomst, waarin een AI-soldaat heeft besloten dat de enige manier om oorlog te beëindigen het beëindigen van de mensheid is. Je ziet in die film ook rollen voor Simu Liu, Sterling K. Brown, Ricky Guillart, Lana Parrilla en Abraham Popoola.

Van Verona tot Hollywood
De in 1969 geboren Jennifer is het gezicht van verschillende (eigen) merken. Voor het Italiaanse kledingmerk Intimissimi poseert ze regelmatig en nu zien we haar in de nieuwste collectie met de titel THIS IS ME...NOW.


Wil je de nu 54-jarige Jennifer Lopez in haar THIS IS ME...NOW-collectie zien? Check de foto's dan hier op haar Instagram.

"Maak kennis met mijn Intimissimi THIS IS ME...NOW-collectie. Van Verona tot Hollywood en met liefde gemaakt," valt er te lezen bij de acht foto's.

NieuwsFilm

meest populair