Johhny Depp bezorgde Gwyneth Paltrow een bijzonder ongemakkelijk gevoel

Johhny Depp bezorgde Gwyneth Paltrow een bijzonder ongemakkelijk gevoel

Hij is gewoon zo perfect dat de actrice inziet dat zij niet meer dan een nerd is.

Eerder deze week kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Johnny Depp en Angelina Jolie. Laatstgenoemde was altijd al een fan van de acteur en mocht eindelijk met hem samenwerken aan The Tourist. Nu blijkt ook Gwyneth Paltrow helemaal weg te zijn van Depp.

Depp heeft natuurlijk al heel wat iconische rollen gespeeld en wordt door menig collega als een charismatisch persoon beschreven. Ook Paltrow, o.a. bekend van haar rol als Pepper Potts in het MCU, was erg onder de indruk van de Pirates of the Caribbean-acteur toen ze hem ontmoette.

Reactie
De twee acteurs leerden elkaar kennen toen ze beiden een hoofdrol wisten te scoren in Mortdecai. Paltrow vond Depp meteen behoorlijk cool: "Ik weet nog goed toen ik Johnny voor het eerst zag. Het was tijdens een show in Londen".

"Ik dacht altijd van mezelf dat ik best cool was, maar er kwam een einde aan dat gevoel toen ik hem tegenkwam. Hij is namelijk écht cool. Alleen al de manier waarop hij zijn sigaretten rolt. Toen ik dat zag dacht ik: 'Ik ben echt een totale nerd'. Ik wist niet eens dat je zo een sigaret kon rollen".

'Kritiek'
Paltrow werd vervolgens gevraagd of ze ook iets negatiefs over Depp kon zeggen, maar of we dit nu echt kritiek kunnen noemen: "Hij is eigenlijk perfect. Hij is echt fantastisch. Weet je, als mijn alarmklok afgaat denk ik: 'Oh, het is 8 uur, ik moet opstaan en gaan werken!'"



"Volgens mij gaat dat bij Johnny heel anders. Als zijn wekker afgaat denkt hij: 'Oh, ik heb nog zin om 6 extra uurtjes te slapen'. Hij is gewoon heel anders. Hij is te cool om de 24-uursroutine te volgen zoals wij dat allemaal doen".

NieuwsFilm

meest populair