Olivia Wilde plaatst opnieuw hatelijke reactie na relatiebreuk maar nu zijn alle fans boos

Olivia Wilde plaatst opnieuw hatelijke reactie na relatiebreuk maar nu zijn alle fans boos

Olivia Wilde maakt een sarcastische opmerking over Taylor Swift op sociale media, wat leidt tot boze reacties.

Olivia Wilde had een vurige, veelbesproken relatie met Harry Styles tijdens de filmopnamen van Don't Worry Darling. De zanger ging op tournee en hun relatie bekoelde. Olivia staat er echter om bekend vals uit te halen naar vrouwelijke collega's en zeker als zij iets met een partner van haar hebben gehad.

Onder de liefjes van Harry Styles zit ook de meer dan populaire Taylor Swift. Na haar relatiebreuk met acteur Joe Alwyn lijkt de zangeres opnieuw gelukkig met haar nieuwe vriendje Travis Kelce. Hij is een geliefde NFL-sporter.

Nieuwe stel gaat viraal
Aangezien Taylor Swift ook op tournee is, vliegt het verliefde stel steeds naar elkaar toe. De media vinden het geweldig om beide sterren overal te spotten - en dat is niet zomaar. Taylor heeft erg loyale fans waardoor alle berichten goed gelezen worden.

Olivia kon het niet laten om een vinnige opmerking te plaatsen op social media. De retweet op X (Twitter) van PopBase staat hieronder. Ze schreef: "Ik wou dat Taylor Swift verliefd was op een klimaat-activist."

Valse boodschap gaat viraal
Haar berichtje werd echter opgepikt door media en het regent nu boze reacties. De jaloerse regisseur en actrice bond hierop in. Ze schreef een - niet al te vriendelijke - uitleg: "Ik bedoelde het niet kwaad. Het is duidelijk een opmerking over dat de aandacht naar suffe dingen gaat."



NieuwsFilm

meest populair