Jennifer Aniston over het "vreemdgaan" met haar 'Friends'-collega: "ik heb niets te verbergen"

Jennifer Aniston over het "vreemdgaan" met haar 'Friends'-collega: "ik heb niets te verbergen"

De vader van Matt LeBlanc zegt dat zijn zoon 'het' deed met de wereldberoemde actrice.

Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Jennifer Aniston en dat het niet erg fijn is om haar te zoenen. De actrice, voornamelijk bekend van Friends, heeft al heel wat bekende vriendjes gehad, maar een relatie met een collega ontkent ze.

Aniston heeft behoorlijk wat relaties gehad met beroemdheden. De vader van Matt LeBlanc, de acteur die in Friends te zien is als Joey, beweert dat de actrice ook in het geheim een affaire had met zijn zoon.

Wel of niet
De vader van Matt, Paul LeBlanc, zei namelijk het volgende: "Matt kon het heel goed vinden met Jennifer. Hij had zelfs een relatie met haar... Ze deden 'het' zelfs op de set. Dit heeft Matt mij zelf verteld. Zij was destijds nog getrouwd met Brad Pitt".

Het duurde niet lang voordat Matt zei dat het verhaal van zijn vader van geen kant klopt. Aniston heeft dit ook altijd ontkend, maar toch deed dit gerucht al snel de ronde. Zo gaven sommigen haar ook de schuld van haar scheiding met Pitt.

Ander gerucht
Pitt zo ook zijn vreemdgegaan. De twee besloten uit elkaar te gaan, waardoor overal roddels over de twee te lezen waren. Aniston beet toen eveneens van zich af: "Het zijn allemaal leugens. Hoe vaak ik wel niet gelezen heb dat het 'uitging' omdat ik alleen maar aan mijn carrière dacht".



"Ik was te succesvol en zou geen kinderen willen. Dit zou de reden zijn geweest waarom we uit elkaar zouden zijn gegaan. Dit zijn gewoon leugens. Ik heb helemaal niks te verbergen. Ik heb nergens spijt van".

NieuwsFilm

meest populair