3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Van superheldenactie tot waargebeurde verhalen: dit zijn onze filmtips voor vanavond

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Logan (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Mangold | Cast: Hugh Jackman, Dafne Keen, Patrick Stewart, e.a. | Te zien op: Disney+
Anno 2029 zijn vrijwel alle mutanten uitgegroeid. Logan, die een drankverslaving heeft en behoorlijk levensmoe is, leeft in een schuilplaats aan de Mexicaanse grens. Daar zorgt hij voor een dementerende Professor X, die geen controle meer heeft over zijn krachten. Wanneer een jonge mutant op de vlucht zijn pad kruist, moet Wolverine opnieuw de strijd aangaan.



Rocketman (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dexter Fletcher | Cast: Taron Egerton, Jamie Bell, Richard Madden, e.a. | Te zien op: Netflix
Reginald Kenneth Dwight, wiens jeugd niet altijd even makkelijk was, droomt van een carrière in de muziek en weet het te schoppen tot een prestigieus conservatorium. Later gaat hij een samenwerking aan met tekstschrijver Bernie Taupin. Hun liedjes slaan aan en Dwight groeit uit tot de wereldberoemde popzanger Elton John.



Hidden Figures (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Theodore Melfi | Cast: Taraji P. Henson, Octavia Spencer, Janelle Monáe, e.a. | Te zien op: Disney+
Virginia, 1961. De Afro-Amerikaanse vrouwen Dorothy, Katherine en Mary werken als wiskundigen voor NASA. Daar weten ze belangrijke data te leveren om de eerste succesvolle ruimtemissie te realiseren. Ondanks hun talent, moeten de drie vrouwen opboksen tegen het mannenbolwerk waarin zij werken en rassensegregatie.



NieuwsFilm

meest populair