Taylor Swift verslaat Justin Bieber, Swift nu ook de koningin van de box-office

Taylor Swift verslaat Justin Bieber, Swift nu ook de koningin van de box-office

Taylor Swift pakt het record van succesvolste concertfilm ooit met haar registratie van 'The Eras Tour'

Taylor Swift | The Eras Tour draait nog maar net in de bioscopen maar verbreekt nu al een bijzonder box office-record. De Film van de Amerikaanse superster is nu al de best verdienende concertfilm aller tijden.

The Eras Tour bracht $96 miljoen op in Noord-Amerika en $128 miljoen wereldwijd. Genoeg om Justin Bieber te verslaan. Biebers film Never Say Never bracht in 2011 $99 miljoen op. Daarmee heeft Swift nu het record te pakken voor de meest succesvolle concertfilm ooit.

1989
Dat Taylor Swift dit record pakt komt niet als een verrassing. Vorige week werd al bekend dat er al voor $100 miljoen aan kaartjes was verkocht nog voordat de film uitkwam. Maar het is wel opmerkelijk dat dit record al na 3 dagen verbroken is.

The Eras Tour zal de komende weken nog flink wat geld binnenharken. Op 27 oktober komt een nieuwe versie van Swifts populaire album 1989 uit. Fans zijn nu al van plan om dat te vieren door opnieuw naar de bioscoop te gaan om Swifts legendarische concert te zien.

The Eras Tour
Taylor Swift - The Eras Tour is een registratie van de meest recente tour van de zangeres. De film is een registratie van de concerten die Swift gaf in het Sofi Stadium in Los Angeles. Tijdens het concert laat Swift nummers horen van alle 10 haar albums.



"De Eras Tour is de meest betekenisvolle en geweldige ervaring van mijn leven en ik kan met veel trots melden dat het concert binnenkort op het witte doek te zien is," meldde Swift onlangs op Social Media. "Vanaf 13 oktober kan je het concert in de bioscoop zien. Kostuums, zingen en dansen wordt aangemoedigd."

NieuwsFilm

meest populair