De concertfilm van Taylor Swift breekt nu al alle records

De concertfilm van Taylor Swift breekt nu al alle records

Taylor Swift - The Eras Tour is nog niet verschenen, maar brengt al bakken met geld op.

Taylor Swift is één van de populairste artiesten van dit moment. Komend weekend verschijnt een registratie van haar Eras Tour. De concertfilm heeft nu al een bijzonder record gebroken.

Wereldwijd zijn er voor Taylor Swift - The Eras Tour al voor ruim $100 miljoen aan tickets verkocht, en dat terwijl de film nog niet eens te zien is. Daarmee is de film nu al de best verdienende concertregistratie aller tijden.

Justin Bieber
Het record stond eerder op naam van Justin Bieber, de film Never Say Never uit 2011 verdiende $99 miljoen. Taylor Swift gaat daar nu alleen al in het openingsweekend over heen.

De daadwerkelijke opbrengst van de film zal waarschijnlijk nog veel hoger liggen aangezien er waarschijnlijk ook nog vele tickets aan de bioscoopkassa's verkocht gaan worden. Alles wat de artiest aanraakt verandert in goud en deze film is waarschijnlijk geen uitzondering.

The Eras Tour
Taylor Swift - The Eras Tour is een registratie van de meest recente tour van de zangeres. De film is een registratie van de concerten die Swift gaf in het Sofi Stadium in Los Angeles. Tijdens het concert laat Swift nummers horen van alle 10 haar albums.



"De Eras Tour is de meest betekenisvolle en geweldige ervaring van mijn leven en ik kan met veel trots melden dat het concert binnenkort op het witte doek te zien is," meldde Swift onlangs op Social Media. "Vanaf 13 oktober kan je het concert in de bioscoop zien. Kostuums, zingen en dansen wordt aangemoedig."

NieuwsFilm

meest populair