Deze spannende Netflix Original op Netflix houdt de kijkers aan de buis gekluisterd

Deze spannende Netflix Original op Netflix houdt de kijkers aan de buis gekluisterd

De Zweedse Netflix Original Konferensen alias The Conference komt een kijkje in de Netflix Top 10 nemen.

De Netflix Top 10 is een nieuwe Zweedse Netflix Original rijker. De film Konferensen alias The Conference verscheen afgelopen vrijdag op de streamingdienst en komt binnen op de zevende plaats in de ranglijst met best bekeken films.

Konferensen komt van regisseur Patrik Eklund en de horrorfilm wordt omschreven met woorden als "griezelig, spannend" en "horror". De hoofdrollen zijn voor Katia Winter, Eva Melander en Lola Zackow.

Wisselend ontvangen
Op de Tomatometer staat Konferensen op een prima 86 procent na overigens slechts 7 reviews. Op de IMDb staat de horrorfilm op een redelijke 6,0/10 na bijna 2K stemmen. FilmTotaal-recensent Terence Shea gaf de film 2,5 ster en schreef:

"Konferensen zal niet te boek gaan als de definitieve film over een teamuitje dat op bloederige wijze de mist in gaat, het is niet meer dan honderd minuten tijdverdrijf."

Nu op Netflix
Wil je Konferensen graag even meepakken, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Een bonte mengelmoes van ambtenaren vecht tijdens een op het oog onschuldig uitje niet alleen tegen onderlinge onenigheid, maar ook tegen een bloeddorstige moordenaar.

NieuwsFilm

meest populair