'Game of Thrones'-actrice was blij dat ze grote filmrollen misliep: "ik heb dat nooit gedaan"

'Game of Thrones'-actrice was blij dat ze grote filmrollen misliep: "ik heb dat nooit gedaan"

Lena Headey doet geen afbreuk aan haar integriteit en respect en weigert te flirten bij audities.

Lena Headey heeft op eigen wijze haar filmcarrière vorm gegeven - en daarbij ging zij tegen Hollywood in. De actrice speelde Cersei Lannister in de populaire HBO-serie Game of Thrones.

Die blockbuster leverde haar grote bekendheid op. Maar zelf speelt de Britse actrice al vanaf de jaren 90 in allerlei films en series. Zo is zij te zien in Fighting with My Family met Florence Pugh en Dwayne Johnson en in 300 met Gerard Butler en Michael Fassbender.

Flirten is niet oké
De nu 50-jarige ster vertelde dat ze eerder erg beroemd had kunnen zijn. Ze zei: "Rond mijn twintigste vertelde een casting director dat mannen auditie-bandjes mee naar huis nemen en zich afvragen met wie zij het willen doen."

Lena weigerde echter toe te geven aan die belachelijke vraag en behield haar integriteit en respect. Ze zei: "Ik heb dat spel nooit meegespeeld. Ik heb nooit geflirt in audities. En ik ben daar blij om."

Dat is sterk
Het is knap dat Lena Headey assertief en sterk doorwerkte aan wat wel kon binnen haar normen en waarden. In de onderstaande YouTube-video van Jimmy Kimmel Live vertelt zij meer over haar werk.



NieuwsFilm

meest populair