'Deadpool 3'-regisseur vergelijkt Taylor Swift met... Steven Spielberg?

'Deadpool 3'-regisseur vergelijkt Taylor Swift met... Steven Spielberg?

Er is een opvallend talent dat de twee grootheden met elkaar delen volgens Shawn Levy.

Taylor Swifts concertfilm The Eras Tour draait nu in de bioscopen en biedt een onwaarschijnlijke blik op wat er allemaal komt kijken bij zo'n megatour.

Het is echter niet de enige grote film waar Swifts naam aan is verbonden. Eind 2022 werd namelijk al aangekondigd dat de megaster een film zal regisseren voor Searchlight Pictures. Eerder regisseerde ze al veel van haar eigen videoclips.

Niks dan lof
Iemand die niks dan lof heeft voor Swift is regisseur Shawn Levy, die meespeelde in Swifts All Too Well: The Short Film en onlangs met haar bij een American Football-wedstrijd werd gespot.

Dit wakkerde tevens geruchten aan dat Swift de rol van mutant Dazzler zal spelen in Deadpool 3, de nieuwste film van Levy.

Onverwachte vergelijking
Tijdens een interview met Entertainment Weekly werd Levy gevraagd naar Swift, en maakte hij een opvallende vergelijking.



Aldus Levy:

"Taylor heeft me geen advies gevraagd voor haar nieuwe projecten als regisseur, maar ze heeft alles in zich om een topregisseur te worden.

Taylor heeft een visie voor alles: of het nu een liedje, een tour of een muziekvideo is. Haar visie is levendig en ze heeft een sterke overtuiging van hoe het moet.

Steven Spielberg was op de set van mijn film Real Steel en ik vroeg hem: 'Hoe weet je of het het juiste shot is?'. Waarop hij antwoordde: 'De manier waarop jij het ziet maakt het juist'. En dat is iets wat Swift ook heeft uitgevogeld, want ze vertrouwd op haar instinct."



NieuwsFilm

meest populair