Kirsten Dunst denkt groot geschapen te zijn en vindt zo'n boezem niet altijd handig

Kirsten Dunst denkt groot geschapen te zijn en vindt zo'n boezem niet altijd handig

Kirsten Dunst beschrijft de overweldigende ervaring van naaktscènes in films en onthult dat haar grote borsten haar beperkingen hebben opgelegd bij het accepteren van bepaalde rollen.

Kirsten Dunst bekende de filmopnamen van Marie Antoinette overweldigend te vinden. Kirsten was toen 22 en moest voor het eerst topless gaan. Die film uit 2006 werd geregisseerd door Sofia Coppola.

De nu 41-jarige actrice uit Spider-Man zei in een interview met Variety: "Dat was denk ik de eerste keer dat ik mijn borsten liet zien op de filmset - en dat was meer omdat iemand wat los maakte. Sofia heeft die opname nooit gebruikt."

Belachelijk schokkende borsten
Gelukkig ging haar naaktscène in Melancholia uit 2011 haar later beter af. In gesprek met The Guardian vertelde ze echter dat ze nooit in Antichrist, het eerdere werk van Lars von Trier, had kunnen verschijnen. Die film bevat seksueel geweld en sadomasochisme

Ze zei over de controversiële film: "Zo'n film is moeilijker te doen voor mij met mijn bekendheid. Mijn grote borsten zouden ook belachelijk schokkend zijn geweest. Naar Charlotte Gainsbourg kijken is gemakkelijker met haar kleine borsten en slank lichaam."

Grote boezem verstoppen
Meestal bedekt ze haar grote boezem ook zoveel mogelijk. Best onhandig allemaal. Hier in het artikel van Your Next Shoes staat meer. In de onderstaande YouTube-video van Variety roepen zij en Jamie Dornan meer herinneringen op.



NieuwsFilm

meest populair