Actrice Rosie Perez over het moment dat ze naar "de trailer" van Johnny Depp moest komen

Actrice Rosie Perez over het moment dat ze naar "de trailer" van Johnny Depp moest komen

De 'Pirates of the Caribbean'-acteur gaf de carrière van Perez een enorme boost.

Enkele dagen geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over actrice Sherilyn Fenn. Laatstgenoemde nam het op voor haar ex, Johnny Depp, die door Amber Heard beschuldigd werd van mishandeling. Nu heeft weer een andere bekendheid alleen maar goeds te zeggen over Depp.

Het gaat hier om Rosie Perez. Zij was naast Depp te zien in de 1987-serie 21 Jump Street. Op dat moment was Depp aan het doorbreken in Hollywood, maar Perez was nog niet zo bekend. Zij moest dus genoegen nemen met een klein bijrolletje.

Indruk
Toch heeft dit project haar een enorme boost gegeven en dat is voornamelijk aan Depp te danken. Hij maakte haar duidelijk dat ze te goed was voor dit project en beter verdiende. Dat niet alleen. De Pirates of the Caribbean-acteur praatte haar genoeg vertrouwen in voor een carrière beslissende keuze.

De manager van Perez had namelijk twee 'tips' voor de actrice: zich laten opereren aan haar neus en haar haar blond verven, zodat ze meer rollen zou kunnen bemachtigen. Ook noemde de manager Perez niet echt zwart, waardoor ze makkelijker rollen zou kunnen scoren als ze haar tips zou volgen.

Hulp
Perez zegt ook dat Depp enorm vriendelijk was: "Tijdens mijn eerste scène met Johnny zei hij meteen: "Oh schat, jij bent veel te goed voor deze onzin". Hij vroeg vervolgens of ik na de opnames na zijn trailer zou kunnen komen".



"Eenmaal daar was hij aan de telefoon en ik hoorde hem zeggen: "Ja, ze is geweldig. Haar naam is Rosie Perez. Hé wacht daar komt ze net binnenlopen. Hey Rosie, zeg hoi tegen mijn vriendin Winona Ryder!" Dat was echt ongelofelijk".

Hollywood
Depp beloofde Perez dat hij een goed woordje voor haar zou doen en haar zou helpen door te breken in de filmwereld. Uiteindelijk was dit zeker het geval. De actrice werd in 1994 zelfs genomineerd voor een Oscar voor haar glansrol in Fearless.



NieuwsFilm

meest populair