'Friends'-actrice en ex van Johnny Depp nam het juist voor hem op: "sterke connectie"

'Friends'-actrice en ex van Johnny Depp nam het juist voor hem op: "sterke connectie"

De acteur is nog steeds niet helemaal terug in de top maar verdient dit volgens Sherilyn Fenn wel.

Ondanks het feit dat Johnny Depp weer langzaam maar zeker weer wat rollen weet te bemachtigen in Hollywood, is het een tijd lang behoorlijk lastig geweest voor de acteur. Dit kwam voornamelijk vanwege de rechtszaak tussen de acteur en zijn ex Amber Heard. Een andere ex van Depp neemt het nu voor hem op.

Heard, voornamelijk bekend van het Aquaman-tweeluik, beweerde dat de Pirates of the Caribbean-acteur haar mishandelde en gewelddadig was. Hoewel hij nog niet schuldig was bevonden, kreeg zijn succesvolle carrière meteen een gigantische klap te verduren.

Uitkomst
Zo werd Depp vervangen in de Fantastic Beasts-franchise door Mads Mikkelsen en werd hem ook duidelijk gemaakt dat hij niet hoefde terug te keren als de geliefde Jack Sparrow. Uiteindelijk verloor Heard wel de rechtszaak en werd duidelijk dat Depp voornamelijk het slachtoffer was.

De nodige wereldberoemde exen van Depp, zoals Kate Moss, Winona Ryder en Vanessa Paradis namen het al allemaal voor hem op. Maar weinig mensen weten echter dat ook Friends-actrice Sherilyn Fenn Depp steunde.

Reactie
Depp en Fenn waren een stelletje van 1985 t/m 1989. Volgens de actrice was hij altijd een goede partner: "Johnny was altijd lief. Hij was mijn eerste partner. Ik voelde echte liefde met en voor hem. We hadden een fantastische en diepe band".



"We hadden dezelfde carrières, maar zelfs als we andere dingen deden was er nog altijd veel liefde tussen ons. Samen koken, uitgaan, lachen en zelfs huilen. Ik ken hem als een mens en niet als een acteur".

NieuwsFilm

meest populair