Katja Schuurman deelt pikant moment op bed met een banaan

Katja Schuurman deelt pikant moment op bed met een banaan

De Nederlandse celeb zien we binnenkort in de komedie De Mannenmaker.

Van Katja Schuurman weten we dat haar foto's op Instagram net zo zwoel zijn als haar stem. Op een van haar nieuwste foto's zien we Katja op de set van haar volgende film, op bed, en met een banaan?

Ze deelde de foto om haar volgende film De Mannenmaker te promoten onder haar kleine half miljoen Instagram-vriendjes. Binnen enkele uren had ze al duizenden vind-ik-leuks.

De Mannenmaker
De opnames voor de film De Mannenmaker zijn afgelopen maand gestart en het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige boek van Petra Kruijt. De regie ligt in handen van Jamel Aattache, die bekend is van Tatta's.

Katja is in de film een 'mannenmaker', een vrouw die ieder halfjaar een kansloze man oppikt en die transformeert tot een gewilde kerel. Katja krijgt Leo Alkemade als tegenspeler. Distributeur Independent Films brengt De mannenmaker op 17 oktober 2024 uit in de bioscoop.

Bananen
Op Instagram zien we Katja nu samen met Leo Alkemade op bed liggen. Ze eten samen een banaantje, allebei in hun ondergoed. "Onze knorrende buiken verpestten de sfeer van deze uitermate romantische scène enigszins. #banaan @leoalkemade @demannenmakerfilm"


De foto van de 48-jarige Katja Schuurman op bed zien? Je vindt deze op haar Instagram-account.

Meer Katja? Bekijk dan even ons eerdere artikel Katja Schuurman, Yolanthe Cabau en Jennifer Hoffman weten Nederland keer op keer te verrassen.

NieuwsFilm

meest populair