Katja Schuurman, Yolanthe Cabau en Jennifer Hoffman weten Nederland keer op keer te verrassen

Katja Schuurman, Yolanthe Cabau en Jennifer Hoffman weten Nederland keer op keer te verrassen

De Nederlandse actrices Katja Schuurman, Yolanthe Cabau en Jennifer Hoffman zetten Instagram vol met opzienbarende foto's.

Op FilmTotaal plaatsen we doorlopend allerlei foto's vanaf de Instagram-pagina's van Nederlandse en buitenlandse celebs. En als je al die foto's in een keer zou zien, dan valt op dat we veel van de sterren vaak in het water zien.

Dit geldt bijvoorbeeld voor de Nederlandse actrices Katja Schuurman, Yolanthe Cabau en Jennifer Hoffman. We zagen ze nog niet zo heel lang geleden met opvallende foto's in de zee of in een ander watertje. Hieronder het bewijs via onze eerdere artikelen.

Katja Schuurman: niets aan
Katja heeft ons door de jaren heen natuurlijk al heel wat keren verrast met foto's. Zo'n twee jaar geleden zagen we haar opeens zonder iets aan in het water liggen in Thailand. De foto leverde haar 15k vind-ik-leuks op. Wil je Katja graag zien? Check de foto dan via dit artikel.

Yolanthe Cabau: visnet
De op Ibiza geboren Yolanthe zien we wel vaker in badkleding. In dit geval zien we haar in het water in een soort visnet-achtig jurkje. Ze maakte de foto's voor een bekend modeblad. "Yoehoe..! Grazia's zomerboek ?????," waren de begeleidende woorden. Check de foto's van Yolanthe via een eerder artikel van FilmTotaal.

Jennifer Hoffman: badpak
De 42-jarige Jennifer zagen we even geleden bij een bekende zee in badkleding. "De dode zee. Die moet je niet in je oog krijgen. Swipe ??," schreef de blondine op Insta. Check de foto's via het artikel Jennifer Hoffman poseert in badpak op het strand van de dode zee.

Wil je meer van dit soort foto's zien?
Volg dan ons celebritynieuws!

NieuwsFilm

meest populair