'Wolf of Wallstreet'-acteur Matthew McConaughey blij met zijn vrouw: "Carrière gaat voor"

'Wolf of Wallstreet'-acteur Matthew McConaughey blij met zijn vrouw: "Carrière gaat voor"

Matthew McConaughey heeft zijn stempel gedrukt op Hollywood, maar heeft ook een gewoon gezinsleven met vrouw en kinderen.

Matthew McConaughey heeft zijn stempel gedrukt op Hollywood met films als The Gentlemen, Interstellar en The Wolf of Wallstreet. Je zou haast vergeten dat de ster ook maar een gewoon mens is met een gezin.

Matthew is al 16 jaar samen met Camila Alves. Het stel heeft drie kinderen. Ze leerden elkaar in 2006 kennen. Daarover zei de 53-jarige acteur: "Sinds die avond wil ik geen andere vrouw meer. We twijfelen niet aan onze liefde voor elkaar."

Brengen tijd samen door
Sindsdien is het koppel onafscheidelijk. De Braziliaanse Camila Alves is model, ondernemer en filantroop. De 41-jarige schoonheid schrijft boeken, ontwerpt tassen en ontwikkelt babyvoeding.

In het belang van het gezin past zij haar werkagenda aan aan het filmschema van Matthew. Hij zei: "Ze laat vallen wat ze doet, ook al is het belangrijk. Maar ze vindt mijn werk en mijn carrière belangrijker. Vervolgens sleept ze het hele gezin mee, want waar ik naar toe ga, gaan zij ook."

Gezellig samen verder
Toen Matthew in 2014 zijn Oscar in ontvangst mocht nemen voor Dallas Buyers Club zei hij: "Mijn vrouw en kinderen geven me oneindig veel moed en belang. Zij zijn de vier mensen die ik hoop trots te maken." Foto's van het echtpaar staan hier in het artikel van People. In het onderstaand Instagram-bericht van Matthew zijn zij ook samen te zien.



NieuwsFilm

meest populair