Hoe Alexandra Daddario je compleet omver wist te blazen in een heel sportief outfitje

Hoe Alexandra Daddario je compleet omver wist te blazen in een heel sportief outfitje

De Amerikaanse actrice weet regelmatig met zomerse foto's te verbazen op Instagram.

Met enige regelmaat zien we Alexandra Daddario voorbij komen op FilmTotaal en SerieTotaal. De actrice scoort nog steeds mooie rollen in films en series en op Instagram laat ze zich ook regelmatig van haar mooiste kant zien.

Met 24,4 miljoen volgers is ze ook erg populair op Instagram, waarop ze niet alleen foto's deelt uit haar privéleven. Ze laat ook zien dat ze een veelgevraagd model is voor allerlei kledingmerken. In dit artikel werpen we een blik op een van haar meest opvallende foto's op Insta.

Huidige films en series
Na het succes van The White Lotus in 2021 dook Alexandra op in de film Wildflower en in de animatieserie sprak ze een stem in. Dit jaar zagen we haar in de hoofdrol in de fantasyserie Mayfair Witches.

Aankomende periode kunnen we Alexandra verwachten in een aantal films. Ze heeft de hoofdrol in het drama I Wish You All the Best van Tommy Dorfman en daarna zal ze opduiken in Happy Life van David Stassen.

Sportief in 2021
Eind 2021 deelde Alexandra een drietal foto's op Instagram om sportkleding aan te prijzen. Ze liet gelijk even zien hoe strak ze zelf in haar vel zit.


Wil je de 37 jarige Alexandra Daddario in haar sportoutfitje zien? Bekijk de foto's dan via ons eerdere artikel.


NieuwsFilm

meest populair