Alexandra Daddario in extreem spannend outfit geeft veel prijs

Alexandra Daddario in extreem spannend outfit geeft veel prijs

Als de sportscholen dicht zijn, dan maar in de tuin.

Ondanks dat ze de afgelopen jaren duidelijk minder in grote Hollywoodfilms te zien is, stond actrice Alexandra Daddario wel in de IMDb Top 10 met de meest opgezochte sterren in 2021. Mogelijk komt dit door haar rol in de successerie The White Lotus die dit jaar verscheen.

In de komedieserie van de zender HBO speelt Alexandra de rol van een journalist en ze is net getrouwd met makelaar Shane Patton (Jake Lacy). Ze zijn een stel op vakantie in het paradijs. Met elke dag die voorbijgaat zien we meer van de onderlinge verschillen en duistere geheimen van de verschillende aanwezige vakantiegangers.

Als we op de IMDb kijken dan heeft Alexandra één film in de planning staan, namelijk het coming-of-age drama Wildflower van regisseur Matt Smukler. Uiteraard kennen we haar ook uit films als Baywatch, Texas Chainsaw 3D, San Andreas en niet te vergeten de serie True Detective.

In sportpakje op Instagram
Met niet meer dan "🌵 🧘‍♀️ @alo" onderbouwt de actrice een drietal nieuwe foto's op Instagram. We zien haar dit keer in de tuin in een sportpakje dat de nadruk legt op haar buik en andere lichaamsdelen... Via onderstaande link zie je hoe koud ze het heeft.


Wil je zien hoe de 34 jarige Alexandra Daddario je "aanstaart"? Bekijk de foto's dan nu op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair