Netflix pakt uit met op waarheid gebaseerde gruwelfilm

Netflix pakt uit met op waarheid gebaseerde gruwelfilm

'The Pope's Exorcist' met Russell Crowe kijk je later deze maand nog op de streamingdienst.

Netflix pakt binnenkort uit met een bovennatuurlijke horrorfilm: The Pope's Exorcist. Daarin speelt Thor: Love and Thunder-acteur Russell Crowe een pater die de doodenge zaak van een bezeten jongen onderzoekt.

The Pope's Exorcist is gebaseerd op authentieke documenten en boeken van pater Gabriele Amorth, die wereldwijd bekend is geworden als hoofd exorcisme bij het Vaticaan.

Het verhaal
Pater Amorth wordt door de Paus naar een oude abdij in Spanje gestuurd om de zaak te onderzoeken van een jongetje genaamd Henry. Hij lijkt bezeten te zijn door een angstaanjagende demon.

Tijdens zijn onderzoek stuit Amorth echter ook op een heel andere bevinding. Hij ontdekt een eeuwenoud complot dat het Vaticaan uit alle macht geheim probeerde te houden.

Naar Netflix
Oktober is de maand van Halloween en daar horen natuurlijk ook enge films bij. Netflix heeft nu dan ook aangekondigd dat The Pope's Exorcist binnenkort naar zijn platform komt.


Netflix zal deze horrorfilm op 26 oktober toevoegen. Een melding ontvangen van de streamingdienst op deze dag? Dat kun je hier regelen.

NieuwsFilm

meest populair