Scarlett Johansson in rood jurkje: de droomvrouw van vele mannen

Scarlett Johansson in rood jurkje: de droomvrouw van vele mannen

De Amerikaanse actrice wist velen te verrassen, zeker in dit rode jurkje.

Actrice Scarlett Johansson is een van de grootste namen in Hollywood. Met haar optreden in het Marvel Cinematic Universe verdiende ze miljoenen en gaf ze gestalte aan een van de bekendste Marvel-personages van dit moment.

Maar "Black Widow" kennen we ook van de rode loper. In 2006 - nog voor dat ze in het Marvel Cinematic Universe speelde - dook ze op in een rood jurkje tijdens de Golden Globes Awards. En dat was een heel opvallend rood jurkje.

Voor Marvel
In 2010 speelde Scarlett voor het eerste Natasha Romanoff / Black Widow in Iron Man 2. Daarvoor speelde ze al in heel wat opvallende films. Uiteraard zagen we haar in Lost in Translation uit 2003. Ze won onder meer een BAFTA voor haar rol als Charlotte.

Andere rollen in haar begintijd waren in Ghost World, In Good Company, The Island, The Prestige, Vicky Cristina Barcelona en The Other Boleyn Girl. Haar volgende film heet North Star. Een verschijningsdatum heeft de film nog niet.

Rood
In 2006 zagen we de in New York City geboren Scarlett dus al op de rode loper van de Golden Globes. Haar jurkje werd toen en nog nu nog steeds veel besproken, want ze wist er enorm veel aandacht mee te vragen. Scarjo was toen 21 jaar.


Wil je foto's van de nu 38-jarige Scarlett Johansson in het rode jurkje zien? Je vindt deze nu hier op de Instagram-pagina van scarlett_johansson_officiail en in een artikel van Bustle.

Ben je meer van de Nederlandse celebs? Check dan ook de foto's van onder meer Jennifer Hoffman en Katja Schuurman in het water.

NieuwsFilm

meest populair