3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

Alles van het Huis van de Muis: ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

Haunted Mansion (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Justin Simien | Cast: LaKeith Stanfield, Chase Dillon, Rosario Dawson, e.a. | Kijk direct
Een dokter en haar negenjarige zoon verhuizen naar een landhuis waar het blijkt te spoken. Ontsnappen blijkt niet mogelijk. In alle wanhoop besluiten moeder en zoon de hulp in te roepen van een bont gezelschap van zogenaamde spirituele experts, waaronder een weduwnaar en priester. Gezamenlijk gaan ze de strijd aan tegen het bovennatuurlijke kwaad. Een levensgevaarlijke opdracht.



Elemental (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Sohn | Cast: Leah Lewis, Mamoudou Athie, Ronnie Del Carmen, e.a. | Kijk direct
In Elemental City leven lucht-, aarde-, vuur- en waterbewoners in harmonie met elkaar. Maar vuurelement Ember, een pittige en pientere jonge vrouw, heeft het niet gemakkelijk in de stad. Wanneer ze het geestige waterwezen Wade ontmoet, krijgt ze de kans om iets elementairs van het leven te ontdekken: hoeveel ze wel niet met elkaar gemeen hebben.



Deadpool (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tim Miller | Cast: Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Ed Skrein, e.a. | Kijk direct
Oud-soldaat Wade Wilson verdient zijn geld als huurling totdat hij op een dag doodziek blijkt te zijn. Een mysterieuze man biedt hem een oplossing aan. Wilson neemt deel aan een duister experiment waarbij hij bijzondere krachten ontwikkelt: hij kan zichzelf razendsnel genezen. Hij besluit zijn gave niet in te zetten om het goede te doen, maar juist om wraak te nemen.



NieuwsFilm

meest populair