Zendaya ritst haar jurkje open: de actrice laat je mond openvallen

Zendaya ritst haar jurkje open: de actrice laat je mond openvallen

De actrice uit de Spider-Man films en Dune ziet er weer waanzinnig uit.

Een paar dagen geleden plaatsten we nog een aantal opvallende oude foto's van Zendaya en nu hebben we beelden van de Spider-Man: No Way Home-actrice in een wel heel opvallend jurkje.

Zendaya heeft 185 miljoen volgers op Instagram en daar zijn de grote merken dol op. De actrice die ook nog model is voor vele modemerken was dit keer aanwezig bij een show van Louis Vuitton. Ze droeg een waanzinnig jurkje.

Twee grote films
In de eerste maanden van 2024 zien Zendaya in twee grote films. De eerste is Dune: Part Two, waarin ze weer te zien is als Chani. Haar personage zagen we ook al in de eerste film uit 2021 en we zien haar ongetwijfeld veel naast Paul Atreides van Timothée Chalamet.

Haar tweede film is Challengers, een R-rated sportdrama waarin de temperatuur af en toe flink toeneemt. De film van Luca Guadagnino staat gepland voor april 2024 en er zijn ook rollen voor Josh O'Connor en Mike Faist.

Rits
Tijdens het feestje van Louis Vuitton droeg Zendaya een jurk met aan de voorkant een grote rist. Zowel de boven- als de onderkant is de andere kant opengeritst. Het levert een aantal bijzonder opvallende foto's en beelden op.


Zien hoe de 27 jarige Zendaya er in het jurkje uitziet? Check de foto's en beelden dan nu hier en hier op haar Instagram-pagina en hier op de pagina van Louis Vuitton.


NieuwsFilm

meest populair