Zendaya heeft nog amper iets aan en veroorzaakte hittegolf op het internet

Zendaya heeft nog amper iets aan en veroorzaakte hittegolf op het internet

De actrice uit Spider-Man en films als Dune en The Greatest Showman op zomerse vakantiekiekjes.

Actrice Zendaya werd geboren in 1996 en in 2011 dook ze al op in haar eerste tv-serie. Na een muzikale carrière met onder meer Bella Thorne wist ze via de Marvel-film Spider-Man: Homecoming haar naam te vestigen.

Ondertussen is ze het gezicht van meerdere modemerken, de vriendin van Spider-Man-acteur Tom Holland en speelde ze al in flink wat blockbusters. Dat ze nu 185 miljoen (!) volgers heeft op Instagram is helemaal niet gek.

Aankomende films
Dit jaar zagen we haar in geen enkele film of tv-serie. In 2022 was ze te zien in de serie Euphoria en in het jaar daarvoor in de films Spider-Man: No Way Home en Dune. Volgend jaar speelt ze in minimaal twee films.

Eigenlijk zouden die films dit jaar verschijnen, maar nu staat de R-rated sportdrama Challengers van Luca Guadagnino gepland voor april 2024. De maand daarvoor verschijnt het vertraagde Dune: Part Two, waarin ze weer te zien is als Chani.

Kiekjes
Zowel via haar eigen Instagram als haar fansites duiken er regelmatig verrassende foto's van Zendaya op. Via Hollywoodactresssess hebben we twee foto's van de actrice aan het water, in badkleding. Waar de foto's vandaan komen, is niet helemaal duidelijk.


Zien hoe de 27 jarige Zendaya er op de zomerse foto's uitziet? Check deze dan nu hier op de Instagram-pagina van Hollywoodactresssess.


NieuwsFilm

meest populair