Brie Larson verrast in een flink doorschijnende ochtendjurk: "sorry dat ik inzoom"

Brie Larson verrast in een flink doorschijnende ochtendjurk: "sorry dat ik inzoom"

De actrice uit Captain Marvel laat iedereen naar adem happen met deze zomerse foto's

Actrice Brie Larson heeft wel vaker foto's op Instagram gezet waar menigeen het warm van kan krijgen. Nu heeft de Marvel-actrice een reeks foto's gedeeld in een ochtendjurkje als ze in de ochtendzon heen en weer beweegt.

De actrice uit de aankomende Marvel-film The Marvels is met 7,1 miljoen volgers redelijk populair op Instagram. Voor haar nieuwste film zal ze komende tijd ook weer wat aandacht gaan vragen. Haar nieuwste foto heeft binnen een dag bijna 250K vind-ik-leuks.

Marvel en meer
De in Sacramento, Californië geboren actrice won in 2016 een Oscar voor haar rol in het drama Room. Daarna ging het snel. Ze speelde een hoofdrol in de monsterfilm Kong: Skull Island en even later debuteerde ze als Carol Danvers in het Marvel Cinematic Universe.

Dit jaar dook ze op in een andere grote filmfranchise: In Fast X is ze te zien als het nieuwe personage Tess. We zien haar binnenkort dus in The Marvels en daarnaast in de serie Lessons in Chemistry. Ze heeft ook een stem in de animatieserie Scott Pilgrim Takes Off.

Ochtendzon
"Up with the sun," schrijft Brie op Instagram in een ochtendjurk die door de zonstralen flink blijkt door te schijnen. "Mijn excuses voor het inzoomen," schrijft iemand. Een ander: "Dit verlicht zeker mijn dag."


De 33-jarige Brie Larson in de zon zien staan? Check de foto's hier op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair