Deze duistere misdaadfilm op Netflix wordt ijzersterk bekeken

Deze duistere misdaadfilm op Netflix wordt ijzersterk bekeken

Benicio Del Toro samen met Justin Timberlake en Alicia Silverstone in nieuwe Netflix Original.

Vandaag meldden we al dat deze spannende en eenzame thriller op de tweede plaats binnen is gekomen in de Netflix Top 10. Een plek daaronder staat ook een nieuwkomer met de misdaadthriller Reptile.

De film komt van regisseur Grant Singer en Netflix bestempeld de thriller met woorden als "duister, mysterie" en "ondragelijke spanning". Er zijn rollen voor bekende namen als Benicio del Toro, Justin Timberlake, Alicia Silverstone en Michael Pitt.

Wisselende ontvangst
Begin september beleefde Reptile zijn wereldpremière tijdens het Toronto International Film Festival. De ontvangst onder de critici is matig gezien de 41 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. Het publiek is positiever: 81 procent op Rotten Tomatoes, 6,9/10 op IMDB en een 3,5/5 op Moviemeter.

"Sterk werk van Benicio del Toro en Alicia Silverstone is niet genoeg om het ingewikkelde en uiteindelijk teleurstellende verhaal van Reptile goed te maken," luidt de critics consensus op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Wil je Reptile graag zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Een jonge makelaar in onroerend goed wordt op gruwelijke wijze om het leven gebracht. De doorgewinterde detective Nichols uit New England is vastberaden om de misdadiger op te sporen. Maar niets blijkt zoals verwacht en de aspecten van de zaak doorboren systematisch de illusies uit zijn eigen bestaan.

NieuwsFilm

meest populair