Nicolette Kluijver in het zwembad liet bij heel Nederland de temperatuur flink stijgen

Nicolette Kluijver in het zwembad liet bij heel Nederland de temperatuur flink stijgen

De Nederlandse celeb / actrice plaatste in 2022 een wel heel zomerse foto op Instagram.

De Nederlandse celeb Nicolette Kluijver was in 2021 nog te zien in de Nederlandse tv-show The Masked Singer als 'biggetje'. Ze viel af in de halve finale, en ze zag later Jamai als Cupido winnen.

De in Hilversum geboren Nicolette is uiteraard ook bekend van de presentatie van Expeditie Robinson. Ze doet dit al sinds 2014. Op Videoland is ze te zien in Dierenpret met Nicolette en op RTL4 presenteert ze De Perfecte Verbouwing.

Acteren
Nicolette acteert ook, al niet zo enorm vaak. Haar laatste klus had ze in het Sinterklaasjournaal van 2022. Ze speelde de eigenaresse van een dierenwinkel. Daarvoor had ze ook wat rollen in enkele tv-series.

In 2002 tot 2005 speelde ze een klein rolletje in Goede tijden, slechte tijden als serveerster/Bianca. Daarna dook ze ook in onder meer de serie Lotte en CSI: NY. Haar enige filmrol had ze in 2020 in Misfit 3: De Finale, als Presentatrice TMA.

Zwembad
In september 2022 plaatst Nicolette een foto in het zwembad. "Heerlijke sport en zo'n makkelijk outfitje.... schreef ze erbij. Het leverde haar maar liefst 21K vind-ik-leuks op van haar op dit moment 413K volgers.


De nu 39-jarige Nicolette Kluijver in het zwembad zien? Check de foto dan hier op haar Instagram, via een eerder FilmTotaal-bericht.


NieuwsFilm

meest populair