Arnold Schwarzenegger (76) lijkt weer gelukkig in de liefde met zijn veel jongere vriendin

Arnold Schwarzenegger (76) lijkt weer gelukkig in de liefde met zijn veel jongere vriendin

Arnold Schwarzenegger heeft na zijn echtscheiding een nieuwe vriendin, Heather Milligan, ontmoet tijdens zijn revalidatie in 2012.

Na zijn rampzalige echtscheiding van Maria Shriver, vanwege een buitenechtelijk kind, lijkt Arnold Schwarzenegger weer gelukkig in de liefde met Heather Milligan. De nu 48-jarige fysiotherapeute en ondernemer leerde hij kennen na een schouderoperatie in 2012.

De nu 76-jarige ster uit Terminator vertelde aan People over zijn nieuwe vriendin: "We hebben zoveel gemeen. Ze werkt hard. Ze is gedreven. Ze is onafhankelijk. Ik vind haar geweldig."

Ze hielp hem revalideren
Ze hielp hem snel herstellen. Dat was in 2012. Drie maanden later zou hij filmopnamen hebben met Sylvester Stallone. Toevallig werd Sly ook op dezelfde dag geopereerd aan zijn schouder. Toch wisten beiden op tijd in conditie te komen voor Escape Plan.

Hun kennismaking kwam door een aanbeveling van Arnolds chirurg. De acteur zei: "Ik vertelde hem dat ik over drie maanden op orde moet zijn en kunnen vechten met Sly. De chirurg zei, dat hij maar één persoon kende die dat kon en atleten goed op tijd klaar kon stomen."

Nooit meer zonder elkaar
Dat was Heather. Na zijn sessies en na de film trakteerde Arnold haar op een lunch als bedankje. Het klikte goed en ze zijn nooit meer uit elkaar gegaan.

Heather runt Elite Orthosport, een keten van speciale fysiotherapie-klinieken. Arnold vindt het geweldig om haar te storen in haar werk, want hij vindt haar NFL-atleten, NBA-spelers en UFC-kampioenen zo tof.

Blijft een hoop vertellen
Hij zei: "Ik klets met hen tijdens hun therapie. Ik bewonder hen, ze zijn geweldige atleten. Ook al geven sommigen mij het gevoel dat ik een klein kuikentje ben."

Arnold Schwarzenegger heeft een hoop te vertellen. Binnenkort komt een nieuw boek uit, getiteld Be Useful. Zijn nieuwe Netflix-documentaire Arnold kwam laatst uit, terwijl zijn nieuwe serie FUBAR goed ontvangen is.

Ontwikkeling van nieuw boek
Foto's van het stel staan hier in het artikel van People. In de onderstaande YouTube-video vertelt Arnold Schwarzenegger zelf over de ontwikkeling van zijn boek.



NieuwsFilm

meest populair