Angelina Jolie bekent in zeldzaam interview: "Ik ben mezelf niet de laatste jaren"

Angelina Jolie bekent in zeldzaam interview: "Ik ben mezelf niet de laatste jaren"

Angelina Jolie spreekt openhartig over haar leven en vertelt dat ze in transitie is en zichzelf de afgelopen tien jaar niet is geweest.

Angelina Jolie te spreken krijgen is zeldzaam. Ze geeft al jaren weinig interviews. Ook acteert de actrice uit Eternal minder. Laatst ging zij echter in gesprek met Vogue over haar nieuwe kledingmerk, Atelier Jolie.

De ster uit Mr. en Mrs. Smith en Maleficent vertelde waar zij staat in haar leven. Ze zei: "Ik denk dat ik in transitie zit. Ik probeer te begrijpen wie ik ben met 48 jaar."

Druk na de scheiding
Na de scheiding van Brad Pitt had zij het druk met hun samengesteld gezin met 6 kinderen. Ze zei: "Zeven jaar geleden besloot ik alleen rollen te accepteren die niet veel tijd kosten. We moesten herstellen en aarden."

Ze vertelde: "Ik zit in een dip. Ik ben niet mezelf de laatste tien jaar. Maar daar wil ik niet op ingaan. Atelier Jolie heeft een therapeutisch effect. Het is creatief en ik kan mezelf ontdekken met mensen die ik vertrouw."

Hoopvol verder
Angelina besluit met: "Ik hoop veel aspecten van mijn leven te kunnen veranderen. Dit is dat ene dat mij verder krijgt."

Meer staat hier in het artikel van People. Hieronder in de YouTube-video van ET volgt meer over dat interview.



NieuwsFilm

meest populair