Marvel Studios start dit najaar met ontwikkeling MCU's 'X-Men'

Marvel Studios start dit najaar met ontwikkeling MCU's 'X-Men'

Nu de schrijversstaking voorbij is, kan begonnen worden met het ontwikkelen van verschillende toekomstige Marvel-scenario's.

Nu de schrijversstaking in Hollywood voorbij is, zou Marvel Studios naar verluidt klaar zijn om met schrijvers in gesprek te gaan over de geplande aanpak van de eerste X-Men film die onderdeel moet uitmaken van het MCU.

Volgens Deadline is er geen haast om een scenarist in te huren omdat er nog geen releasedatum voor de film is gepland, dus waarschijnlijk zal pas begin 2024 definitief een scenarist voor de film gekozen worden.

Langetermijnplanning
Marvel Studios-hoofd Kevin Feige zal de ontwikkeling van de film aanvoeren, maar er zijn natuurlijk nog een hele hoop andere projecten waar hij dit ook bij doet.

MCU-fans kijken al uit naar aankondigingen over de X-Men sinds Disney in 2019 20th Century Fox bemachtigde.

Hier moeten we het mee doen
Sindsdien zijn er slechts hints gegeven over wat we kunnen verwachten, maar is ook aangekondigd dat de tekenfilmreeks X-Men '97 begin 2024 te streamen zal zijn via Disney+.



Het volgend jaar te verschijnen Deadpool 3 zal voorlopig het project zijn dat het dichtste in de buurt komt van een X-film.

Geduld is een schone zaak
Zodra we meer weten over de aanstaande X-Men film van Marvel Studios, brengen we jullie hierover op de hoogte.



NieuwsFilm

meest populair