Chevy Chase verliet 'Community', maar zit hij wel in de film? Andere grote ster meldt zich wel!

Chevy Chase verliet 'Community', maar zit hij wel in de film? Andere grote ster meldt zich wel!

De maker van de nieuwe 'Community'-film komt met een update over de film.

Oorspronkelijk showrunner Dan Harmon heeft een update gegeven over de aankomende Community-film. Hij kon melden dat het script voor de film bijna af is. Ook was er nieuws over de acteurs die te zien zullen zijn.

Harmon heeft het script samen geschreven met Andrew Guest, die eerder aan de tv-serie schreef. Harmon onthulde ook dat het merendeel van de cast terugkeerde, inclusief Donald Glover, maar Chevy Chase (National Lampoons Vacation) zal opnieuw afwezig zijn.

Niet grappig genoeg
Chase besloot om Community te verlaten, omdat hij vond dat het niet "grappig genoeg was". Ook gaf hij toe dat hij een voortdurende ruzie had met Harmon, waardoor hij deze beslissing nam.

Chase zei in de WTF-podcast van Mark Maron dat het niet aan zijn personage lag, maar: "Iedereen had zijn momenten, en ik vond ze allemaal goed. Het was gewoon niet scherp genoeg voor mij."

Afrondende fase
Het goede nieuws is dat het script wel bijna afgerond is. Hoewel de plotdetails nog grotendeels onbekend blijven, weten we wel dat het verhaal zich zal afspelen rondom de klasreünie op het Greendale Community College.


Zodra we meer details over de film weten, weten jullie het ook.

NieuwsFilm

meest populair