3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Irishman (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Martin Scorsese | Cast: Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, e.a. | Kijk direct
Vrachtwagenchauffeur Frank Sheeran komt per toeval in contact met maffiabaas Russell Bufalino, voor wie hij al snel allerlei misdaden uit gaat voeren. Later gaat Sheeran ook aan de slag voor de corrupte vakbondsleider Jimmy Hoffa. Sheeran weet zich snel op te werken binnen het criminele wereldje, maar komt daardoor ook voor steeds lastigere keuzes te staan.



Luther: The Fallen Sun (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jamie Payne | Cast: Idris Elba, Cynthia Erivo, Andy Serkis, e.a. | Kijk direct
Londen wordt geterroriseerd door de sadistische seriemoordenaar David Robey. Hij misbruikt surveillancetechnologie om onschuldige burgers te vermoorden. De briljante maar in ongenade gevallen detective John Luther zit in de gevangenis en wordt ook door Robey geplaagd. Hij besluit uit de gevangenis te ontsnappen en alles op alles te zetten om deze gek op te sporen.



Don't Look Up (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adam McKay | Cast: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, e.a. | Kijk direct
Astronomiestudente Kate Dibiasky ontdekt op satellietbeelden een nieuwe komeet. Haar professor Randall Mindy berekent dat deze echter op weg is richting de aarde en over pakweg een halfjaar in zal slaan. De twee gaan op een mediatour om de bevolking te waarschuwen voor het aankomende gevaarte. Maar niemand blijkt geïnteresseerd in echt nieuws.



NieuwsFilm

meest populair