Twee grote Netflix-films verschijnen ook in de Nederlandse bioscoop: 'The Killer' en 'Maestro'

Twee grote Netflix-films verschijnen ook in de Nederlandse bioscoop: 'The Killer' en 'Maestro'

Gelukkig voor de fans verschijnen The Killer en Maestro van Netflix ook op het Nederlandse witte doek.

Binnenkort krijgt de film Napoleon een grootse bioscooprelease. Toen de film werd aangekondigd was dit echter nog niet zo zeker, aangezien de film eigenlijk voor de streamingdienst Apple TV+ gemaakt wordt. Gelukkig krijgen ook twee grote Netflix-films een Nederlandse bioscooprelease.

De eerste zal The Killer van regisseur David Fincher zijn. De volgende Netflix-film die het witte doek haalt is Maestro van regisseur Bradley Cooper.

The Killer
De misdaadthriller The Killer gaat over een eenzame huurmoordenaar. De rol wordt gespeeld door Michael Fassbender en zijn personage werkt planmatig en toont geen berouw. Daar komt echter verandering als de kille man zijn verstand begint te verliezen.


The Killer ging recent al in première tijdens het filmfestival in Venetië en werd erg goed ontvangen. Vanaf 26 oktober zie je de film op het witte doek.

Maestro
In de Netflix-film Maestro speelt Bradley Cooper ook de hoofdrol. Het is zijn tweede regieklus na A Star Is Born. We zien hem dit keer samen met Carey Mulligan. De film werd net als The Killer sterk ontvangen door de pers tijdens het filmfestival in Venetië.


Maestro, gepland voor een Nederlandse bioscooprelease op 20 december, gaat over Leonard Bernstein, de legendarische Broadway componist bekend van West Side Story. De film volgt de carrieres en liefdesleven van Leonard en zijn vrouw Felicia over een periode van 30 jaar.

NieuwsFilm

meest populair