Eerste recensies 'Maestro': na 'A Star Is Born' opnieuw een monsterhit voor Bradley Cooper?

Eerste recensies 'Maestro': na 'A Star Is Born' opnieuw een monsterhit voor Bradley Cooper?

Ondanks de kritiek mogen de eerste cijfers er zeer zeker zijn.

Er is best veel te doen over de nieuwe film van Bradley Cooper, genaamd Maestro. Eventjes geleden verscheen de eerste trailer maar nu zijn ook al de eerste recensies op het internet opgedoken. Wat vinden de filmcritici ervan?

Nadat de eerste beelden van de film opdoken, kwam Cooper toch al tamelijk snel onder vuur te liggen. De geliefde acteur kruipt namelijk in de huid van Leonard Bernstein, de bekende Joods-Amerikaanse componist en dirigent, die in 1990 op 72-jarige leeftijd overleed.

Probleem
Voor de film draagt Cooper een valse neus, iets dat de nodige mensen in het verkeerde keelgat is geschoten. Zij vinden het jammer dat de regisseur/acteur voor een Joods stereotype gaat. Toch is de film sterk onthaald.

Cooper, natuurlijk voornamelijk bekend als acteur, wist ook al hoge ogen te gooien als filmmaker met A Star is Born. Zo te zien is hij het nog niet verleerd, want ook Maestro wordt tot nu toe door filmcritici de hemel in geprezen.

Cijfers
Op Rotten Tomatoes staat Maestro vooralsnog op een prachtige 95%. Op IMDb heeft de film pas 55 stemmen en staat daar op een nette 7.0. In december zal de film op Netflix te zien zijn. Bekijk de trailer hieronder nogmaals terug.



NieuwsFilm

meest populair