Moeilijk voor te stellen: De horrorfilm 'Paranormal Activity' krijgt een remake op het toneel

Moeilijk voor te stellen: De horrorfilm 'Paranormal Activity' krijgt een remake op het toneel

De populaire horrorfranchise gaat nu ook mensen bang proberen te maken in het theater.

Geloof het of niet, maar Paranormal Activity wordt een toneelstuk. Een bekende producent waagt zich eraan om de doodenge films naar het theater te brengen. Dat meldt The Hollywood Reporter.

Paranormal Activity is een van de meest succesvolle horrorfranchises ooit. De films draaien vaak om gezinnen die in hun woning worden geterroriseerd door demonen.

Over de producent
Simon Friend heeft nu de rechten voor een toneelbewerking van deze Paramount-titel gekocht. Deze bekende producent heeft al heel wat mooie voorstellingen naar het theater gebracht.

Zo is Friend ook verantwoordelijk voor de toneelversie van Life of Pi. Deze voorstelling won eerder dit jaar drie Tony Awards in Amerika en eerder vijf Olivier Awards in het Verenigd Koninkrijk.

Verder
Friend heeft Levi Holloway ingehuurd om het script te schrijven. Hij schreef eerder het Broadwaystuk Grey House: een horrorverhaal waarin She-Hulk-actrice Tatiana Maslany een grote rol speelde.


Volgens insiders verkeert het project nog in een vroege fase van ontwikkeling. Het is nog niet bekend wanneer Paranormal Activity in première moet gaan. Het stuk zal eerst op het Britse West End worden opgevoerd.

NieuwsFilm

meest populair