Erotische Nederlandse film op Netflix blijft maar kijkers trekken

Erotische Nederlandse film op Netflix blijft maar kijkers trekken

De Nederlandse film Happy Ending wordt al twee weken uiterst sterk bekeken op Netflix.

De Nederlandse komedie Happy Ending blijkt een ware kijkcijferhit op Netflix. Al sinds 1 september staat de film van Joosje Duk in de vaderlandse Netflix Top 10 en lijkt voorlopig ook niet uit de lijst te verdwijnen.

Ondanks dat de film Happy Ending niet echt denderend wordt ontvangen door de critici en het publiek, blijven de Nederlandse Netflix-abonnees de film opstarten. Concrete cijfers over het aantal kijkuren zijn er helaas niet.

Ontvangst
Happy Ending heeft een 5,7 als FT-stercijfer. Dit komt doordat de film op de Tomatometer van Rotten Tomatoes 57 procent scoort na 7 recensies, op de IMDb op een 5,4/10 staat na bijna duizend stemmen en op Moviemeter een 2,5/5 noteert na bijna 50 stemmen.

FilmTotaal-recensent Arjan Welles gaf net een ster meer dan het minimaal aantal en zijn korte conclusie is: "Puberale en banale Nederlandse romkom laat zien dat een stoute insteek nog niet betekent dat iets taboedoorbrekend is."

Op Netflix
Heb je Happy Ending nog niet gezien, dan vind je de komedie nu hier op Netflix.


In Happy Ending vieren Luna en Mink het eenjarige jubileum van hun relatie. Mink weet al sinds het begin van hun relatie dat Luna slechts doet alsof ze haar orgasme bereikt. Luna durft hier echter op dit punt in hun relatie niet meer over te beginnen.

Trio
Luna's beste vriendinnen brengen haar ertoe om nieuwe dingen uit te proberen, en zo stelt ze een spannend idee voor aan Mink: een trio. Zo verwelkomen ze de klimaatactiviste Eve in hun slaapkamer. Hierdoor komt het leven van Luna op zijn kop te staan.

NieuwsFilm

meest populair